Все буде "DOBRE"

  • 1490

А у нас радісна новина! 21 жовтня наша громада виграла грант за програмою  "Dobre" від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що дозволить нам щороку ортимувати значні кошти для  розвитку громади від цього фонду. Протягом 25-26 жовнтня у столиці нашої країни в рамках програми "Dobre" відбувається інвестиційний форум, на якому присутні Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, посол США Марі Йованович і ряд міжнародних організацій-донорів. У рамках форуму делегації від 25 громад-переможців провели вистаки-презентації своїх громад і хочемо зазначити, що наша громада й тут виборола перемогу. Так би мовити - стала кращою серед кращих.

Довідка

ДОБРЕ (Decentralization Offering Better Results and Efficiency - DOBRE) -  новий п`ятирічний проект Агентства США з міжнародного розвитку у сфері розбудови місцевого самоврядування, який планує надати комплексну допомогу українським громадам.

Бюджет. Агентство США з міжнародного розвитку планує надати 50 млн. доларів на реалізацію цього проекту протягом 2016-2021 років.

Виконавець проекту в Україні - американська компанія Global Communities.